Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Rasp

Een rasp is een handige keukenaccessoire die je kunt gebruiken om groente te raspen. De raspen verschillen in fijnheid, sommige raspen heel fijn en de andere heel grof. Welke rasp je ook zoekt, je vindt het bij Cookinglife!

94 producten

Raspen met Microplane

Bekijk de video

Rasp

Van kaasrasp tot groenterasp, wij hebben vele raspen op voorraad. Of u nou een komkommer wilt raspen of een stuk kaas, voor elke raspklus hebben wij de juiste rasp. 

Raspen online

Bij Cookinglife vindt u raspen met of zonder opvangbak. Er zijn raspen met grote en kleine gaten, let hier goed op bij het kopen van een rasp. Wat wilt u ermee raspen? Wanneer u chocolade wilt raspen, kies dan voor een rasp met vrij fijne gaten en voor groente kunt u weer kiezen voor wat grovere gaten. 

Raspen kopen? 

Voordelig een rasp kopen? Bij Cookinglife betaalt u nooit teveel voor uw rasp en andere keukenartikelen. U heeft uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis zodat u aan de slag kunt. 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven