×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Notenkraker

Verse noten kraken wordt een eenvoudige klus met een notenkraker van Cookinglife. Met een notenkraker breekt u gemakkelijk walnoten, hazelnoten, amandelen en pecannoten open. Wilt u noten verwerken in een recept? Kies dan voor de notenkraker van Cookinglife!

14 producten

Notenkraker

Met onze notenkrakers kraakt u handomdraai diverse noten. Plaats de noot in de kraker knijp met uw andere hand de kraker dicht. Houd uw andere hand om de noot en de kraker zodat de gekraakte noot in uw hand zal vallen.

Tip: Wanneer u uw noot zo heel mogelijk wilt houden, plaats de noot dan zó dat de nerven tegen de kraker liggen. Zo gaat de noot gemakkelijk open en behoudt u een mooie hele noot.

Notenkrakers

Bij Cookinglife vindt u diverse soorten notenkrakers. In ons assortiment hebben we eenvoudige en compacte notenkrakers die zeer scherp geprijsd zijn. Multifunctionele notenkrakers waarmee u ook een champagnefles kunt ontkurken en ergonomische notenkrakers waarmee u met een lichte druk al uw noten kraakt. Of u kiest voor de bijzondere Vacu Vin tafelmodel notenkraker mét schaaltje, waar u de gekraakte noten op serveert.

Houten notenkraker 

De meeste noten hebben een prachtige houtachtige kleur. Bij Cookinglife vindt u gemakkelijk een houten notenkraker die hier mooi bij kleurt. Deze kunt u mooi naast uw schaal met noten leggen als uitnodiging aan uw gasten. Het handvat van de houten notenkraker is van hout en de kom waarin de noot gekraakt wordt is van een stevige metaalsoort. Wilt u noten of daarop lijkende kruiden toevoegen aan uw maaltijd? Misschien is het dan ook een idee om een nootmuskaatmolen of een vijzel te bestellen.

Notenkraker kopen?

Heeft u inmiddels al zin gekregen in een schaaltje verse noten? Koop nu uw notenkraker online bij Cookinglife.nl en profiteer van onze snelle leveringen! Voor de fijnproever zijn er nog vele andere opties. Wilt u bijvoorbeeld amandelmeel maken voor koekjes, cakes of andere baksels? Dan komt een handige amandelmolen als geroepen! Bekijk al onze krakers en malers en maak uw keuze.

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven