frietsnijder

Een frietsnijder is een handig apparaat die uw aardappel eenvoudig in frietjes snijdt. De meeste frietsnijders hebben 3 maten, namelijk 10x10mm, 9x9mm en 12x12mm. Bij ons vind je 13 soorten frietsnijders die eenvoudig online te bestellen zijn! Voor traditionele Hollandse friet kunt u de 10x10mm gebruiken en voor Vlaamse friet is de maat 12x12mm geschikt. 

Filter op:

frietsnijder

Wilt u zelf lekkere en verse frites maken? Met een frietsnijder is het mogelijk! Met behulp van de frietsnijder maakt u gemakkelijk de lekkerste friet. Er zijn patatsnijders verkrijgbaar van verschillende materialen, zoals Kunststof en RVS. Ook zijn er verschillende merken verkrijgbaar, zoals: Leifheit, Westmark, Moha en Cosy & Trendy. Bij bepaalde fritessnijders ontvangt u meerdere messen, bij deze producten kunt u gemakkelijk de messen verwisselen voor een optimaal resultaat.

Frietsnijder voordelen:

  • Maak snel en gemakkelijk uw eigen friet
  • Makkelijk te reinigen onder de kraan of in de vaatwasser
  • Verwisselbare messen voor het ideale formaat, bij enkele frietsnijders beschikbaar
  • Ook geschikt voor groenten als komkommer of wortel

Frietsnijder kopen?

Wilt u ook zo'n handige frietsnijder? U bestelt hem eenvoudig en snel bij Cookinglife. Als u uw friet ook nog op een mooie manier wilt presenteren op tafel. Bij ons vindt u ook mooie porseleinen frietzakken waarmee u de friet op een mooie manier op tafel heeft staan.