Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

IJsscheppen

Bent u ook zo verzot op Italiaans schepijs? Verras uw vrienden en familie met dit heerlijke Italiaanse dessert. Schep perfecte bolletjes ijs met een ijsschep van Cookinglife.nl

Nieuwste producten:

26 producten:

IJsscheppen

Wanneer u een prachtig ijsdessert wilt serveren, maakt u gebruik van een ijsschep. Met een ijsschep schept u eenvoudig ronde en gelijkmatige bolletjes uit uw bak ijs. Cookinglife heeft diverse ijsscheppen in het assortiment, voor het maken van een smakelijk dessert!

IJsschep RVS

In onze webwinkel treft u twee soorten ijsscheppen aan. Zo vindt u hier de Paderno ijsschep RVS waarmee u eenvoudig gelijkmatige ronde bolletjes uit uw bak ijs schept. Wanneer u vóór het scheppen de bovenkant van de ijsschep even in een kom water legt, schept u met een lichte haal de bolletjes uit het ijs. 

Ook hebben wij een ijsschep met knijper in ons assortiment. Nadat u een bolletje uit het ijs geschept heeft, kunt u met behulp van de knijper eenvoudig het bolletje ijs op een bord positioneren.

IJsschep kopen

Bij Cookinglife vindt u behalve ijsscheppen, nog veel meer ijsbenodigdheden.  Gaat u bijvoorbeeld cocktails maken? Dan kunt u met een ijstang, op hygiënische wijze, ijsblokjes verplaatsen van de bak in een glas of in de blender. En kijk ook eens bij onze ijsvormpjes, voor het maken van ijsjes  in elk gewenste smaak! Bestel online handige ijs benodigdheden bij Cookinglife.nl en profiteer van onze snelle levering!

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews