Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

IJsvormpjes

Gaat u een kinderfeestje organiseren? Laat de kinderen zelf ijsjes maken voor een supergezellige middag! Met de ijsvormpjes van Cookinglife.nl maakt u leuke vormpjes ijs in de gekste smaken!

1 producten

IJsvormpjes

Zelf ijsjes maken is hartstikke leuk en gemakkelijk!  In ons ijsvormpjes assortiment vindt u ijsvormpjes in verschillende vormen, voor het maken van ijsjes in alle smaken. Wees creatief en maak met  diverse ingrediënten de gekste combinaties!

IJsvormpjes 

In onze webwinkel treft u verschillende kleuren ijsvormpjes inclusief stokjes. De ijsvormpjes zijn geschikt voor het maken van zes ijsjes. IJsjes maakt u gemakkelijk door de ingrediënten naar keuze in een kom te mengen. Denk bijvoorbeeld aan het mengen van  yoghurt en fruit. Of giet een smoothie in de vormpjes voor een gezond en verfrissend dessert!

IJsvormpjes siliconen

Ijsvormpjes worden onder andere van siliconen gemaakt. Dit is een sterk en flexibel materiaal dat de laatste jaren veel toegepast wordt in de keuken. Het materiaal siliconen is tevens gemakkelijk schoon te maken. Met de siliconen ijsvormpjes maakt u eenvoudig de lekkerste ijsjes.

Stap 1: Allereerst giet u het mengsel voor uw ijsjes in de siliconen ijsvormpjes.
Stap 2: Vervolgens legt u de ijsvormpjes met inhoud ongeveer vier uur in de vriezer.
Stap 3: Houd de onderkant van het ijsvormpje even onder de hete kraan. Op deze manier komt uw ijsje los van de vorm en kunt u genieten van een heerlijk zelfgemaakt ijsje!

IJsvormpjes kopen

Bent u op zoek naar een ijsvormpjes voor het maken van uw eigen ijsjes? Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Hier vindt u ijsvormpjes in diverse kleuren en designs. IJsjes maken met uw kinderen is hartstikke gezellig! Bovendien is het een leuk cadeau om te geven! Koop uw ijsvormpjes online in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen.
 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven