Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Olie- en Azijnflessen

Olie en azijn zijn veelzijdige smaakmakers voor vele gerechten. En op een mooi gedekte tafel kan daarom een elegante olie en azijnstel niet ontbreken. Bij Cookinglife.nl vindt u handige olie en azijnstellen vormgegeven in een prachtige designs. 

Nieuwste producten:

45 producten:

Olie- en Azijnflessen

Omdat olie en azijn in bijna elk gerecht verwerkt wordt, verdienen deze ingrediënten een mooie fles waarvan u elke dag gebruik kunt maken. Bij Cookinglife.nl vindt u diverse olie en azijnstellen, gemaakt van de mooiste materialen.

Olie en azijnstel glas

In onze collectie treft u olie en azijnstellen aan van glas, porselein en RVS.  De Westmark olie en azijnstel van glas is niet alleen elegant van design. Ook ziet u exact hoeveel olie en azijn er nog in de fles zit. Met het olie en azijnstel van glas doseert u eenvoudig de juiste hoeveelheid over uw gerecht dankzij de handige spraydop. Op deze manier is het verspillen van olie en azijn verleden tijd.  

Olie en azijnstel RVS

In onze webwinkel vindt u diverse olie en azijnstellen. Gemaakt van onder andere glas, porselein en RVS. Wij hebben zowel olie en azijnstellen , als losse olie of azijnflessen. Gebruikt u graag olie en azijn voor uw salades? Dan raden wij u een olie en azijnstel aan met een verstuiver. Een verstuiver voor olie is tevens handig wanneer u het gebruik van olie bij het bakken wilt beperken.

Olie en azijnstel kopen

Een elegante olie en azijnstel geeft uw tafel een stijlvolle uitstraling. Een olie en azijnstel koopt u eenvoudig in onze webshop. Niet alleen olie en azijn verdienen een mooie fles, ook het veelgebruikte peper en zout kunt u serveren in prachtig vormgegeven potjes. Bestel nu online een olie en azijnstel in onze webwinkel en profiteer van onze snelle levering.

Keukengerei

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews