Houten snijplank

Filter op:

Houten snijplank

Voor het bereiden van voedsel kunt u het beste gebruik maken van een houten snijplank. Dit onmisbare keuken onderdeel/gereedschap heeft veel voordelen. De plank zorgt ervoor dat uw messen minder snel bot worden, bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. In ons ruime assortiment kunt u kiezen uit planken van verschillende houtsoorten, waaronder bamboe, acaciahout en teak in onze webwinkel. Voor uzelf of uw geliefde hobby kok, vindt u bij Cookinglife de houten snijplank die u zoekt.

Houten snijplank rond

Wilt u liever een andere vorm dan de standaard rechthoekige snijplank? Een mooi gevormde houten snijplank in rond model maakt uw gerecht presentatie helemaal af! De meeste mensen hebben een simpele snijplank en daarom is een ronde houten snijplank vaak een goed kado. Bij Cookinglife vindt u verschillende houten snijplanken in rond uitvoering, waaronder een luxe combinatie waar marmer in is verwerkt. Bekijk ons hele assortiment snijplanken online!

Dikke houten snijplank

Voor iedereen die van koken en bakken zijn of haar passie heeft gemaakt is een dikke houten snijplank een grote aanwinst in de keuken. De plank heeft een zeer lange levensduur door de hoeveelheid hout in het hakblok. Bovendien is gebruik van de snijplank hygiënisch dankzij de antibacteriële eigenschappen van het hout. Ook een bamboe snijplank bezit al deze kenmerken en is daarnaast zeer milieuvriendelijk. Een dikke houten snijplank is bij Cookinglife in meerdere afmetingen verkrijgbaar.

Houten snijplank onderhouden

Omdat hout antibacteriële eigenschappen bezit, zijn de houten snijplanken van Cookinglife zeer hygiënisch in gebruik. Om de levensduur te verlengen is het belangrijk om om een houten snijplank te onderhouden. U kunt uw houten snijplank het beste niet in de vaatwasser doen omdat het hout dan sneller gaat scheuren. Daarom is het beter om uw houten snijplank met de hand te reinigen en daarna in te smeren met een beetje slaolie of olijfolie. Door uw houten snijplank goed te onderhouden heeft u er veel langer plezier/profijt van!

Houten snijplank kopen

Cookinglife heeft een ruime keuze aan snijplanken van verschillende materialen. Een houten snijplank kopen? U zit goed bij onze webwinkel! Voor een perfecte mix van design en kwaliteit, zijn onze luxe houten snijplanken van bamboe een aanrader. Ook hebben we snijplanken voor divers gebruik en een kant-en-klare houten snijplank set met messen of glazen voor elke gelegenheid. Een houten snijplank kopen doet u gemakkelijk en snel online bij Cookinglife!