Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

HACCP snijplank

Met een HACCP snijplank voldoet u eenvoudig aan de richtlijnen voor hygiënisch koken. Gebruik voor elk product een andere kleur snijplank en verminder de kans op kruisbesmetting of voedselvergiftiging.  

24 producten

HACCP snijplank

Een HACCP snijplank voldoet aan de HACCP regelgeving. Deze is ontstaan in de horeca, maar heeft in de thuiskeuken inmiddels ook zijn plek ingenomen. Het voordeel van de HACCP snijplanken is dat uw hygiënisch kunt werken. Wanneer u elke kleur snijplank gebruikt voor een ander product, verkleint u de kans op kruisbesmetting.

HACCP snijplanken set

Wanneer u een HACCP snijplanken set in huis haalt, kunt u niet alleen gebruik maken van het kleurensysteem. U krijgt er ook een snijplankenhouder bij om de planken mooi bij elkaar te zetten. Cookinglife heeft twee verschillende HACCP snijplankensets beschikbaar:

HACCP snijplank kleuren

Met HACCP snijplanken in verschillende kleuren houdt u grip op de hygiëne in uw keuken. Voorkom kruisbesmetting en gebruik voor elk product een plank van een andere kleur:

HACCP snijplanken kopen

Als u een HACCP snijplank koopt, kiest u voor hygiëne. Bestel nu de  HACCP snijplanken afzonderlijk of als set.  Cookinglife zorgt voor een snelle levering en u kunt veilig betalen met iDeal.

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven