Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Aardappelstamper

15 producten

Aardappelstamper

Met een aardappelstamper maakt u eenvoudig en snel verse aardappelpuree als basis voor diverse stamppotten. Bij Cookinglife heeft u een ruime keuze uit exemplaren van kunststof, RVS of een combinatie van verschillende materialen. Het formaat en de vormgeving van de handgreep verschilt per aardappelstamper. Het is maar net wat u zelf praktisch en erogonomisch vindt werken.

Aardappelstamper

Als u graag maaltijden bereidt met verse ingrediënten, maakt u uw aardappelpuree gewoon zelf. Met een aardappelstamper stampt u gemakkelijk uw aardappel tot puree. Daarna mengt u deze eenvoudig met de gekookte boerenkool, wortelen of andijvie. Zo tovert u in een en mum van tijd uw heerlijke verse stamppot op tafel! Er zijn vele verschillende manieren om aardappelen op de zaligste manieren te bereiden. Daarom kunt u met uw nieuwe aardappelstamper eenvoudig een handige frietsnijder meebestellen! Ook andere groentesnijders zijn volop in het uitgebreide Cookinglife assortiment aanwezig.

Aardappelstamper gebruiken

Het gebruik van een aardappelstamper is zeer eenvoudig. Allereerst kiest u kruimige aardappelen voor de stamppot. Dit zijn aardappelen met een broze structuur die zich gemakkelijk fijn laten stampen. Nadat deze aardappelen volgens verpakking gekookt en afgegoten zijn, voegt u de gekookte groenten toe. Daarna stampt u de aardappelen en groente tegelijk met de aardappelstamper. Op deze manier bereidt u snel de basis voor een lekkere stamppot.

Ergonomische aardappelstamper

Het pureren van aardappelen kan behoorlijk wat kracht kosten. Daar heeft u met een ergonomische aardappelstamper aanzienlijk minder last van. Onze Oxo-aardappelstampers hebben een handvat van een elastische kunststof die de druk absorbeert, zodat het aanstampen een stuk gemakkelijker is. Heeft u liever een ander type handgreep? Bij Cookinglife vindt u eenvoudig de ergonomische aardappelstamper waar u het beste mee werkt!

Aardappelstamper kopen

Bij Cookinglife vindt u een ruim aanbod in aardappelstampers. Met onze aardappelstampers of pureestampers maakt u zowel de basis voor de lekkerste stamppotten als aardappel of groentepurees voor diverse recepten. Bestel in onze online kookwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven