Aardappelstamper

Een aardappelstamper is een handige keuken accessoire die u kunt gebruiken om uw aardappelen fijn te stampen. Aardappelstampers zijn er in allerlei materialen, van RVS tot kunstof. 

Filter op:

Aardappelstamper

Aardappelstamper

Met een aardappelstamper maakt u eenvoudig en snel verse aardappelpuree voor de basis van diverse stamppotten.

Aardappelstamper

Omdat u ook van verse ingrediënten houdt, maakt u uw aardappelpuree gewoon zelf. Met een aardappelstamper stampt u gemakkelijk uw aardappel tot puree. Daarna mengt u het met de gekookte boerenkool, wortelen of andijvie en in een mum van tijd heeft u een heerlijk verse stamppot op tafel!

Aardappelstamper gebruiken

Het gebruik van een aardappelstamper is zeer eenvoudig. Allereerst kiest u kruimige aardappelen voor de stamppot. Dit zijn aardappelen met een broze structuur die zich gemakkelijk fijn laten stampen. Nadat deze aardappelen volgens verpakking gekookt en afgegoten zijn, voegt u de gekookte groenten toe. Daarna stampt u de aardappelen en groente tegelijk met de aardappelstamper. Op deze manier bereidt u snel de basis voor een lekkere stamppot.

Aardappelstamper kopen

Bij Cookinglife vindt u een ruim aanbod in aardappelstampers. Met onze aardappelstampers of pureestampers maakt u zowel de basis voor de lekkerste stamppotten als aardappel of groentepurees voor diverse recepten. Bestel in onze online kookwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!