Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Groentesnijder

Een groentesnijder levert een enorme tijdbesparing op. Echt een uitkomst wanneer u tussendoor nog snel wat groenten wilt snijden voor een overheerlijke salade. Geen gedoe meer met messen en snijplankjes. U gooit de groenten in de groentesnijder en binnen enkele seconden zijn ze klaar voor gebruik.

52 producten

Groentesnijder

Met een groentesnijder snijdt u de meest uiteenlopende groenten in een handomdraai. Zo maakt u bijvoorbeeld snel een eenvoudige groentesoep. Cookinglife biedt u een uitgebreide keuze, variërend van een eenvoudig hulpstuk voor het snijden van aardappelen en uien tot universele groentesnijders waarmee u vrijwel alles kunt snijden en raspen. Wilt u graag eens spaghetti maken van een ander ingrediënt dan pasta? Met de spiraalsnijder maakt u bijvoorbeeld eenvoudig courgettespaghetti!

Groentesnijder kopen

U kunt een groentesnijder gebruiken voor verschillende doeleinden. De eenvoudigere groentesnijders, zoals de Wilesco groentesnijder zijn uitermate geschikt voor eenvoudige bewerkingen zoals het in plakjes snijden van tomaten en aardappelen. Verder kunt u ook kiezen voor een speciale uiensnijder. Voordat de tranen komen, liggen uw uien al in de pan!

Ook de lekkerste frites maakt u helemaal zelf. Hiervoor kunt u bij Cookinglife uw eigen frietsnijder aanschaffen. Knoflook krijgt u snel en efficiënt tot pulp met een hoge kwaliteit knoflookpers.

Wanneer u kiest voor een universele groentesnijder kunt u veel verschillende groentes snijden. Deze heeft verschillende opzetstukken, die u gemakkelijk kunt plaatsen of vervangen door een ander hulpstuk.

Mandoline

Met plakjes van gelijke grote maakt u de heerlijkste salades. De mandoline is de perfecte keukenhulp die in vele varianten verkrijgbaar is, met en zonder hulpstukken. Het snijvlak heeft de vorm van een rasp en zorgt voor flinterdunne plakjes. Dat is bijvoorbeeld handig als u een overgerecht wilt maken van aardappel en de tijd in de oven wil verkorten. Met een mandoline zet u die overheerlijke gratin dauphinois binnen een handomdraai op tafel!

Groentesnijders gebruiken

Alle groentesnijders van Cookinglife zijn eenvoudig in het gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Wanneer het u moeite kost om kracht te zetten is de Paderno groentesnijder een oplossing. De draaimolen ontneemt u al het zware werk.

Cookinglife zorgt voor een snelle levering. Is de groentesnijder op voorraad? Dit is per product op de pagina aangeven wanneer hij dan bij u thuis geleverd wordt.

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven