×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kaasschaaf

Bent u een echte kaasliefhebber? Dan belegt u vast elke dag uw broodje met een heerlijk plakje jonge, belegen of oude kaas. Met een kaasschaaf van Cookinglife.nl snijdt u snel dunne en gave plakjes kaas voor een lekkere en gezonde lunch of ontbijt.

20 producten

Kaasschaaf

Een scherpe kaasschaaf mag niet ontbreken in de keuken van een kaasliefhebber, want verse plakjes van een blok kaas smaken romiger dan voorgesneden kaas van de supermarkt.  In ons assortiment vindt u kaasschaven waarmee u gave plakken kaas snijdt voor op brood of bijvoorbeeld een ovenschotel.

Kaasschaven

In onze webwinkel heeft u ruime keuze in kaasschaven. Er zijn twee soorten kaasschaven. De meest bekende is de kaasschaaf voor oude kazen. Deze kaasschaaf heeft een groot blad waardoor het kaasplakje heel blijft tijdens het schaven. Jonge kaas schaaft u gemakkelijk met een kaasschaaf met een kort blad. Het plakje kaas blijft daardoor niet aan het blad plakken en zal niet gaan breken.

Kaasschaaf rasp

Als u van kaas houdt, zult u elke gelegenheid aanpakken om kaas te verwerken in uw gerechten. Naast het beleggen van uw broodje met kaas, kunt u uw pasta, ovenschotels en andere gerechten verrijken met geraspte kaas. Verse geraspte kaas is vele malen smaakvoller dan kant-en-klare geraspte kaas uit een zakje. Met een kaasrasp raspt u zelf gemakkelijk jonge en oude kazen over diverse gerechten.

Kaasschaaf kopen?

In onze collectie vindt u diverse kaasschaven voor verschillende soorten kaas. Zo zijn er de elegante Paderno kaasschaven van RVS voor zachte en oude kazen. Daarnaast treft u hier kaasschaven van Westmark, een merk dat bekend staat om hun kwalitatieve keukenartikelen Koop nu een kaasschaaf voor harde of zachte kazen online in onze webwinkel en profiteer van de scherpe prijzen!
 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven