Populaire producten

Microplane

Microplane specialiceert zich al jaren in raspen, schaven en toebehoren. Dit merk vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten, maar sinds 2007 vindt de productie in Mexico plaats. Hierdoor kan Microplane uiterste kwaliteit bieden voor een schappelijke prijs. Microplane biedt dan ook verschillende lijnen aan, waaronder het instapmodel Microplane Professional en de uitgebreide lijn Microplane Gourmet. Beide series zijn te bewonderen in de webshop van Cookinglife!

Microplane Kwaliteit

De kwaliteit die Microplane biedt is zeer hoog. Dit komt omdat de bladen van de raspen met een laser gesneden zijn, wat de bladen vlijmscherp maakt. Hierdoor gaan de raspen ook erg lang mee. Het staal wat gebruikt wordt is roestvast en in de meeste gevallen vaatwasser bestendig. Cookinglife adviseert Microplane raspen met de hand te reinigen doordat de vaatwasser een agressieve vorm van reinigen is, hierdoor zouden de raspen langer mee gaan. Microplane geeft door de hoge kwaliteitsnormen 2 jaar garantie op fabrieksfouten. 

Microplane Specialties

Bent u op zoek naar toebehoren voor raspen en andere handige keukentools? Dan kunt u een kijkje nemen in de collectie Microplane Specialties. Hieronder vallen handige tools zoals mandolines, spiraalsnijders en bescherming voor uw vingers en handen. Ook de Microplane Specialties zijn van uiterste kwaliteit en zijn zorgvuldig ontworpen zodat gebruik gemakkelijk is en veiligheid voorop staat. 

Microplane Zester

Microplane staat deels bekend om haar 'zesters'. Zesteuren zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld de schil van citrusvruchten te raspen. De serie Microplane Premium Classic biedt hoogwaardige Microplane zesters, welke horecageschikt zijn. Ook kan je Microplane zesters vinden in de andere categorieën van Microplane, zoals Microplane Master en Microplane Elite.