Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Microplane Gourmet

12 producten

Raspen met Microplane

Bekijk de video

Microplane Gourmet

Het kenmerkende aan de Microplane Gourmet serie is dat deze een ruime selectie aan bladgroottes vertegenwoordigt. Deze serie heeft zowel schaven als raspen waarmee je van alles kunt schaven of raspen. Microplane is vooral bekend geworden om de vlijmscherpe raspen met een lange levensduur. Schoonmaken is eenvoudig, want het roestvrije staal is vaatwasserbestendig. Verder heeft elke rasp in deze serie nog een voet van rubber voor een stabiele een ergonomische softgrip. Bekijk het ruime aanbod Microplane Gourmet schaven en raspen en bestel eenvoudig en snel bij Cookinglife!

Microplane Gourmet rasp fijn

Eén van de raspen die we aanbieden is de Microplane Gourmet rasp fijn. Deze rasp is het perfecte keukenaccessoire om fruit, knoflook en harde kazen te raspen en je gerecht een interessante touch te geven. Door de scherpe gelaserde bladen wordt het bereiden van je maaltijd een stuk gemakkelijker. Wanneer hardere ingrediënten, zoals een bol nootmuskaat, worden geraspt met deze rasp, resulteert dit in een poeder met een intense smaak. Verder kan de duurzame Microplane Gourmet rasp fijn in de vaatwasser en ligt dit model ook goed in je hand door de softgrip.

Microplane Gourmet rasphouder

Om veilig te kunnen raspen is de Microplane Gourmet rasphouder ontwikkeld. Door de speciale lasertechniek van Microplane zijn de raspen gigantisch scherp en zorgen deze je nog lang plezier in de keuken opleveren. Deze rasphouder is onderdeel van de Microplane Specialties waar je nog veel meer handige tools voor het raspen kunt vinden. Door de scherpte van deze raspen is het niet de bedoeling dat je handen te dicht in de buurt komen van de rasp. Daarom raadt Cookinglife jou aan om een Microplane Gourmet rasphouder te gebruiken. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om je handen open te halen.

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews