×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Microplane Professional

6 producten

Raspen met Microplane

Bekijk de video

Microplane Professional

Als je het liefst met elegantie in de keuken staat is de Microplane Professional serie perfect voor jou! Door de combinatie excellente prestatie, buitengewone duurzaamheid en het glinsterende design is deze serie van keukenaccessoires een goede keuze. Verder kenmerkt deze serie zich doordat de raspen volledig van roestvrij staal zijn gemaakt. Van deze vlijmscherpe raspen kun je nog jarenlang plezier hebben. Bovendien heb je een goede grip doordat de voet gemaakt van rubber. Bij Cookinglife heb je ruime keuze tussen verschillende soorten van de Microplane Professional serie.

Microplane rasp Professional rvs

Het voordeel van de Microplane rasp Professional rvs uitvoering is dat hij van roestvrij staal is gemaakt. Hierdoor gaat deze extreem lang mee. Ook heeft Microplane de handvatten gelast om maximale sterkte te verzekeren. Omdat de rasp van roestvrij staal is gemaakt kan hij in de vaatwasser worden schoongemaakt. Het tijdloze design is geïnspireerd op professionele chefs. De rasp ziet er echter prachtig uit in zowel professionele keukens als in uw eigen keuken thuis. Als je van koken houdt, kan je ook nog handige keukenhulpjes te vinden tussen onze Microplane Specialties. Als je voor de Microplane rasp Professional rvs kiest, dan kies je voor een geweldige rasp die er goed uitziet en langdurig mee gaat.

Microplane Professional kopen

Bij Cookinglife kan je Microplane Professional kopen en dit betekent dat je deze snel in huis hebt. Bij Cookinglife bieden we ook nog andere series raspen van Microplane aan. Wij raden je aan om eens te kijken naar de Microplane Premium Classic, Microplane Master en Microplane Gourmet series. Elke serie kenmerkt heeft unieke eigenschappen daarom is Microplane erg geschikt om als rasp te kiezen. Wilt je bij Cookinglife een Microplane Professional kopen? Dat betekent dat je achteraf kunt betalen. Wij zorgen ervoor dat het product in perfecte conditie zo snel mogelijk bij jo op het adres komt!

Terug naar boven