Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

DUCQ Koperen Pannen

Nieuwste producten:

11 producten:

DUCQ Koperen Pannen

Met de koperen pannen van DUCQ kook je altijd met plezier, op elke warmtebron. De DUCQ pannen zijn namelijk geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie. De pannen van het merk DUCQ zijn zowel los als in een set verkrijgbaar. Hierdoor kies je eenvoudig alleen de pannen die jij nodig hebt. Na het koken plaats je de pannen eenvoudig op tafel voor een chique uitstraling.

Kwaliteit DUCQ Pannen

DUCQ pannen zijn niet alleen fraai in design maar ook van uitstekende kwaliteit. De pannen zijn opgebouwd uit 3 lagen: koper aan de buitenzijde, roestvrijstaal (RVS) aan de binnenzijde en een aluminium tussenlaag. Dit resulteert in een pan met voelbare kwaliteit (wanddikte 2,5 mm) en met een uitstekende warmteverdeling die gewaardeerd wordt door iedereen met een passie voor koken.

De handvatten zijn middels nagels aan de pan vastgezet en dus niet gelast zoals tegenwoordig vaak gebeurt. Dit zorgt voor maximale levensduur. Verder zijn alle pannen voorzien van een omgevouwen rand waardoor de aluminium kern volledig is afgedekt. Zo komt het voedsel nooit in aanraking met aluminium en hierdoor kan de rand ook niet beschadigen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews