Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Eva Solo Pannendeksel

17 producten

Eva Solo Pannendeksel

Zoek je bijpassende pannendeksels voor je Eva Solo pannen of pannensets? Met de juiste basiselementen maak je van een pan een goede pan. Een goed sluitende pannendeksel is hier een voorbeeld van. Het houdt warmte en vocht vast, zorgt voor beter smaakbehoud én je kookt energiezuiniger. Super handig: de Eva Solo pannendeksels zijn zo ontworpen dat ze bij alle Eva Solo pannen passen met dezelfde afmeting!

Welke varianten zijn er van een Eva Solo pannendeksel?

Het merk Eva Solo kun je omschrijven als multifunctioneel met een modern design. Dat zie je ook zeker terug in de Eva Solo pannendeksels. Een mooi voorbeeld is de pannendeksel die ook fungeert als vergiet. Of de platte pannendeksel van RVS, wat je pannen stapelbaar maakt. Of ga je toch liever voor een bolle variant? Deze zorgt voor extra smaakbehoud en geeft wat meer ruimte dan een platte deksel.

Wat kun je doen met een Eva Solo pannendeksel?

Met een Eva Solo pannendeksel haal je meer in huis dan alleen een deksel. Vind je het afgieten van de pasta soms nog wel een uitdaging? Met de pannendeksel die ook fungeert als vergiet is dat verleden tijd. Hiermee kun je het water gemakkelijk door de deksel uit de pan laten lopen. Wordt je keukenkastje aardig vol met alle pannen? Bespaar ruimte met de platte, stapelbare Eva Solo deksels.

Waar koop je een Eva Solo pannendeksel?

Koop je Eva Solo pannendeksel online bij Cookinglife! Maak je Eva Solo pan compleet met een bijpassende pannendeksel. Benieuwd naar de pannendeksels van andere merken? Laat je inspireren door een uitgebreide selectie om je pannen en pannensets compleet te maken.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews