Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Gefu

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

201 producten:

Gefu

Koken hoort leuk en makkelijk te zijn en daar zijn de Gefu keukenhulpjes voor bedoeld! Ze zijn erg gebruiksvriendelijk, en besparen je veel tijd in het bereiden van maaltijden. De keukenhulpjes staan bekend om hun functionaliteit, hoge kwaliteit en hun aantrekkelijke design. Dit wordt bewezen door de lange lijst van prijswinnende Gefu keukenhulpjes in de Red Dot Awards. Veel van de Gefu keukenhulpjes zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn daardoor vaatwasmachinebestendig.

Gefu Spirelli

Met de Gefu Spirelli maak je gemakkelijk slierten van 2 verschillende diktes. Julienne, wortel, komkommer en allerlei andere groenten worden in een handomdraai omgetoverd in slierten. Deze spiraalsnijder werkt eigenlijk als een puntenslijper. Hierdoor kan de Gefu Spirelli met gemak pasta maken van meerdere soorten groenten! Bekijk ons volledige aanbod van Gefu snijders en doe nog meer inspiratie op om je gerechten zo appetijtelijk mogelijk te presenteren.

Gefu mandoline

Bij de voorbereiding van je maaltijd is de Gefu mandoline een onmisbare keukenhulp. Eigenlijk zou iedereen die regelmatig salades maakt eentje in huis moeten hebben door alle tijd die je bespaart. Een mandoline gebruik je om razendsnel mooie dunne plakjes groenten te snijden. Het fijne hiervan is dat elk stukje groente identiek is wat de presentatie ten goede komt. Bekijk ook ons aanbod voor andere groentesnijders. je kunt de Gefu mandoline eenvoudig en snel bestellen bij Cookinglife!

Gefu kopen

Bij Cookinglife kun je gemakkelijk en snel Gefu keukenhulpjes kopen. Naast de bekende spiraalsnijder zijn er ook nog talloze andere Gefu producten die tijd kunnen besparen. Zo zijn de Gefu keukenhulpjes er om het koken leuk te maken en het simpel te houden. Ook innoveert Gefu erg veel en is uitgebreid naar Gefu koffie die jouw koffie ervaring zal verbreden. Met de Gefu schillers en Gefu raspen kun je eenvoudig groente, fruit, kaas en meer schillen en raspen. Bij Cookinglife kunt u gemakkelijk en snel de keukenhulpjes van Gefu kopen in onze webshop en daarbij profiteert u van scherpe prijzen met een veilige betaling!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews