Ik vind niet alleen mijn inspiratie online, maar ook offline. Zo maakte ik al eerder recepten zoals: glutenvrije en suikervrije bananenbrood en de glutenvrije en suikervrije haverrepen uit een kookboek. De recepten uit boeken stellen me nooit teleur. Ook deze gevulde avocado met garnalen is weer enorm lekker en daarnaast glutenvrij en suikervrij.
Recept
Je hoeft bij dit recept niets te bakken, hierdoor worden alle voedingstoffen behouden!
Gang | Hoofdgerecht, voorgerecht, lunch |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | Voor 4 personen |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Overigens is het meeste uit het boek ook zeer gemakkelijk te maken en heb je vaak niet al te veel ingrediënten nodig, wat ik een grote plus vind. Ook handig bij dit recept: je hoeft niets te bakken en daardoor worden veel goede voedingsstoffen behouden.
Serveer je per persoon een halve gevulde avocado, dan is het een lekker voorgerechtje. Maar als je per persoon in totaal een hele avocado eet, kun je dit ook als lichte hoofdmaaltijd eten. Ik at de avocado trouwens als lunch en dat was ook erg geslaagd.