Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Grillpan

39 producten

Grillpan

Op zoek naar een grillpan waarbij vlees, vis, groenten en aardappels op een optimale manier bereid worden? Door de gleuven in de grillpan kan het vet wat van vis of vlees afkomt niet terug. Hierdoor is het eten minder vet. Ook hoeft er geen olie of boter gebruikt te worden bij het gebruik van een grillpan. Een grillpan is ook uitermate geschikt om te gebruiken voor het grillen van brood. Hiermee kun je bijvoorbeeld overheerlijke bruschetta maken! 

Le Creuset grillpan

De Le Creuset grillpan is een echte eye catcher voor iedere keuken. Deze is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren. De Le Creuset grillpan is gemaakt van sterk geëmailleerd gietijzer en voorzien van twee schenktuiten. Hiermee onderscheidt de Le Creuset grillpan zich van een gewone koekenpan. Daarnaast is de Le Creuset grillpan geschikt voor inductie en de vaatwasser. Door het gebruik van gietijzer wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de pan. Hierdoor worden zowel vlees, vis als groenten op een optimale manier bereid. Ook is het met een grillpan mogelijk om gerechten langer te laten garen in de oven. 

Gietijzeren grillpan

Een groot voordeel van een gietijzeren grillpan is dat je tijdens het koken een gelijkmatige warmteverdeling ervaart. Ook is het fijn dat je met een grillpan bijvoorbeeld biefstuk kunt aanbraden en het daarna kunt laten garen in de oven. Cookinglife verkoopt verschillende grillpannen, dus er is er altijd wel eentje die in jouw keuken past. Ben jij ook toe aan je eigen gietijzeren grillpan of wil je de oude vervangen? Kijk dan in onze webshop!

Grillpan inductie

Je kunt heel goed grillen op een inductiekookplaat, zowel met als zonder grillpan voor inductie. Neem bijvoorbeeld een grillpan van gietijzer, deze houdt de hitte goed vast en blijft heet. Dat wil je bij het grillen. Ook is het fijn dat een pan van dit materiaal minder verschuift dan andere pannen. Als je vlees aan het bereiden bent, is het belangrijk dat je een pan hebt waar je op kunt vertrouwen. Ontdek nu een grillpan voor inductie bij Cookinglife!

Grillpan reinigen

Na gebruik kan de grillpan gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasmachine. Echter raden wij toch aan de grillpan met de hand af te reinigen. Dit verminderdt de kans dat de grillpan na een tijdje dof wordt. Een grillpan wordt namelijk sneller dof wanneer je hem meerdere malen in de vaatwasmachine doet. Zorg voor een langere levensduur van jouw grillpan door deze op de juiste manier te onderhouden. 

Grillpan kopen

Bestellen doe je eenvoudig en snel bij Cookinglife. Wij zorgen ervoor dat jouw grillpan zorgvuldig wordt ingepakt. Daarnaast kun je eenvoudig en veilig betalen bij Cookinglife. Wij bieden een ruim assortiment aan grillpannen, waaronder gietijzeren grillpannen. Bij Cookinglife profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering!

Terug naar boven