Deze glutenvrije havermoutkoekjes met chocolade zijn één van mijn aller-, allereerste baksels uit de tijd dat ik net begon met anders eten. Het is een super makkelijk recept en havermoutkoekjes zijn gewoon ontzettend lekker, dus ik besloot dat het tijd was voor een re-make van het recept. Dus zin in glutenvrije havermoutkoekjes met chocolade? Je hebt vast alles al in huis!
Recept
Deze havermoutkoekjes zijn goed in te vriezen en makkelijk mee te nemen. Zo heb je altijd een gezond tussendoortje onderweg.
Gang | Koeken |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 8 koekjes |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 18 min |
Totaal | 33 min |
Het zijn perfecte koekjes om in de diepvries te bewaren. Ik verpak ze per twee en haal er een koekje uit als ik trek heb, of neem ze mee in mijn tas voor later op de dag. Ideaal! En het zijn ook hele leuke koekjes om te bakken met kids, omdat ze echt niet kunnen mislukken. Even je handen wassen van te voren en lekker met je handen het deeg maken en de koekjes vormen. Er is toch niets leukers dan samen bakken? Zo heb ik ook mijn passie voor het koken en bakken ontdekt, door samen met mijn moeder zandkoekjes te maken.