Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Hendi

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

188 producten:

Hendi

Het Nederlandse merk Hendi weet als geen ander dat een chef-kok moet kunnen vertrouwen op zijn keukentools. Door het gebruik van goede producten kan de kok zich optimaal concentreren op het maken en decoreren van gerechten. Het keukengerei en tafelgerei dat Hendi aanbiedt is dan ook van betaalbare kwaliteit.  
Al sinds de jaren dertig kan de horecamarkt bij Hendi terecht. Het merk heeft zich inmiddels internationaal op de kaart gezet en heeft een groot aanbod. Of het nu gaat om een Hendi thermoskan of Hendi vetvrij papier, Hendi heeft het.

Hendi Slagroomspuit

Het maken van koude slagroom, desserts of sauzen was nog nooit zo makkelijk! De Hendi slagroomspuit kan zowel voor koude sauzen als voor het verwarmen van sauzen tot maximaal 70 graden worden gebruikt. Gerechten kunnen tot 14 dagen in de koelkast worden bewaard. De Hendi slagroomspuiten zijn verkrijgbaar in het wit of zilver en beschikbaar in aluminium of roestvrij staal. Bij de Hendi slagroomspuit zijn de Hendi slagroompatronen niet inbegrepen.

Hendi Slagroompatronen

Zonder Hendi slagroompatronen geen slagroom! Deze zijn nodig voor het gebruiken van een slagroomspuit. Het materiaal van de Hendi slagroompatronen bestaat uit distikstofmonoxide (N20). Dit is een kleurloos en onbrandbaar gas met een lichtzoete smaak. De Hendi slagroompatronen zijn geschikt voor de slagroomapparaten van: Kidde, Mosa, Isi, Cosy & Trendy, Kayser en Hendi. Ze zijn in het zilver verkrijgbaar per 10, 50 of 100 stuks. 

Hendi Pannen 

Een Hendi pan mag niet ontbreken in de professionele keuken. Ze hebben een stijlvol uiterlijk en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het merk heeft verschillende soorten Hendi pannen in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld de Hendi serveerpannen van koper. Deze zien er niet alleen heel mooi uit, maar zijn ook nog eens ideaal voor het verwarmen van jus of sauzen. Het voordeel van koper is dat gerechten sneller opwarmen en de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Op zoek naar een duurzame Hendi koekenpan? Ga dan voor de koperen koekenpan. De Hendi kookpannen en Hendi soeppannen zijn voorzien van koudgrepen. Angst om je handen te verbranden is daarmee verleden tijd.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews