Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kidde

Nieuwste producten:

6 producten:

Kidde

Niet voor niets worden Kidde slagroomspuiten veel in de horeca gebruikt. Met de Kidde slagroomspuit maakt u snel en eenvoudig fluweelzachte slagroomrozetten. Kidde slagroomspuiten staan bekend om de hoge kwaliteit en dat merkt u aan de duurzaamheid van de fles en de spuitmond. Met de slagroomspuit maakt u niet alleen de lekkerste kwaliteit slagroom, de Kidde is ook zeer geschikt voor het maken van chocolademousse of schuimdesserts.

Kidde slagroomspuit gebruiken

De Kidde slagroomspuit ziet er misschien ingewikkeld uit, maar dankzij de eenvoudige constructie is uw Kidde snel klaar voor gebruik en daardoor uitermate geschikt voor zowel de horeca, als voor thuis. Door de dop van de fles af te schroeven, kunt u het pakje slagroom er eenvoudig in gieten. Vervolgens schroeft u het kopstuk van de Kidde weer goed vast.

Neem dan een gaspatroon en breng deze in de houder. Draai vervolgens de patroonhouder op het kopstuk in één keer door en wacht totdat het gesis van het gas niet meer hoorbaar is. En nadat u de slagroomspuit even flink heen en weer heeft geschud is de Kidde klaar voor gebruik.

Tip: Houd voor het beste resultaat de slagroomspuit geheel op de kop.

Kidde slagroomspuit patronen

Heeft u al een slagroomspuit van Kidde of bent u van plan er één aan te schaffen? Ga voor kwaliteit  en koop voor uw Kidde de bijbehorende gaspatronen. De patronen zijn gekalibreerd afgevuld en uitgebreid gecontroleerd. 

Kidde slagroomspuit kopen

Bespaar uzelf tijd en moeite met het zoeken naar de juiste slagroomspuit, want met een betrouwbare Kidde bent u verzekerd van kwaliteit. U kunt zowel de Kidde slagroomspuit mét of zonder patronen kopen. Zijn uw patronen op? ook deze heeft Cookinglife ruim op voorraad. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews