Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Westinghouse

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

101 producten:

Westinghouse

In Nederland is Westinghouse nog niet zo bekend als merken zoals BK of Le Creuset. Toch is dit Amerikaanse merk wereldwijd een gevestigde naam. In 1886 is het productiebedrijf opgezet door George Westinghouse. Vanaf het begin ontwikkelt het bedrijf elektronica, lampen en plafondventilators. Oorspronkelijk heette het bedrijf dan ook "Westinghouse Electric & Manufacturing Company". Westinghouse homeware is echter een belangrijk onderdeel geworden. De verschillende pannen en keukenapparaten voor thuis hebben zich bewezen. Ervaar zelf de hoogwaardige kwaliteit.

Westinghouse Retro

Cookinglife introduceert Westinghouse Retro. Een serie keukenapparaten met vintage en retro design van vroeger en de innovatie en technologie van de toekomst! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Westinghouse Retro handmixer. Uiteraard bieden alle apparaten van dit merk dezelfde kwaliteit. Met Westinghouse kun je rekenen op een rotsvaste betrouwbaarheid. Alles wordt een beetje beter met wat retro!

Westinghouse pannen

Niet alleen zijn de verschillende Westinghouse pannen een lust voor het oog, ze voldoen ook aan al je kookbehoeften. De Westinghouse Marble serie bijvoorbeeld, heeft een fantastische anti-aanbaklaag. Dankzij innovatieve technologie heb je zelfs geen boter of olie nodig bij het bakken. Of bekijk de Westinghouse Performace serie. Alle pannen uit deze collectie hebben moderne en handige functionaliteiten en zijn gemaakt van lichtgewicht materialen die snel warmte geleiden.

Heb je een nieuwe pan nodig? Ga dan voor Westinghouse! Bij Cookinglife hebben we een uitgebreid aanbod pannen. Zoals:

Westinghouse kopen

Wanneer je Westinghouse gaat kopen, doe je dit bij Cookinglife. Shop eenvoudig online of kom langs bij een van onze winkels. Het voordeel van online jouw Westinghouse artikelen kopen is dat je deze zo snel mogelijk aan huis geleverd krijgt. Je krijgt altijd de service die je mag verwachten van een kookwinkel! Zoek je meer dan pannen of keukenapparaten? Zelfs kookboeken koop je bij ons. Hierin vindt je de lekkerste recepten om direct aan de slag te gaan met jouw nieuwe Westinghouse!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews