Amefa

Amefa

Amefa maakt al meer dan 80 jaar bestekmodellen, tafelaccessoires en keukenmessen. Door de jaren hebben ze veel ervaring opgedaan en aanzien gekregen. Amefa bestek staat dan ook bekend om zijn producten van topkwaliteit. Bij Amefa heeft u een ruime keuze uit het brede assortiment met diverse modellen, zo is er altijd een model dat bij uw wensen past. Met het prachtige Amefa bestek kunt u van elke maaltijd genieten.

Amefa bestek Austin

Het Amefa bestek Austin heeft een elegant design en een mooie, traditionele look. Dit bestek ligt goed in de hand en heeft een prachtige zilverachtige glans. Het Amefa bestek Austin is los te verkrijgen of als set. Bekijkt u ook eens het prachtige elegante bestek Amefa Cambridge, Amefa Cuba of Amefa Chopin. Deze besteksets hebben net als het Amefa bestek Austin een elegant design en traditionele look.

Amefa bestek Baguette

Kiest u voor het prachtige Amefa bestek Baguette, dan heeft u ruime keuze uit een breed assortiment. Dit is mooi, degelijk bestek met een zorgvuldige afwerking en staat mooi op elke tafel. 

Met Amefa bestek Baguette kunt u uw huidige bestek set aanvullen, want het bestek is ook los verkrijgbaar of u kunt kiezen voor een bestekset. Heeft u kinderen? Dan kunt u uw bestekset ook uitbreiden met het leuke Amefa kinderbestek.

Amefa bestek Moderno

Amefa bestek Moderno, de naam zegt het eigenlijk al! Dit moderne en tijdloze bestek gaat jarenlang mee en wordt nooit ouderwets. Een prachtig strak en subtiel design dat geschikt is voor elke gelegenheid. Bent u op zoek naar modern bestek kijkt u dan ook eens naar onze kleurrijke Amefa Eclat.

Amefa bestek Palmon

Het stijlvolle en strakke Amefa bestek Palmon past in elke keuken. Dit rustige en moderne bestek wordt ook vaak in de horeca gebruikt. Het Amefa bestek Palmon is overal op zijn plaats!

Bij Cookinglife heeft u ruime keuze uit alle modellen Amefa bestek. Bij ons vindt u altijd het Amefa bestek dat bij u past. Heeft u het juiste model gevonden? Dan bestelt u dit gemakkelijk en snel en kunt veilig online betalen met IDEAL of Afterpay.