Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Amefa Eclat

Nieuwste producten:

5 producten:

Amefa Eclat

Wilt u eens iets anders dan effen roestvrij staal bestek? Bekijk dan nu het bestek van Amefa Eclat. Het kleurige design van deze messen, vorken en lepels geeft elke maaltijd een vrolijk tintje.

Amefa Eclat bestekset

Het merk Amefa bestaat al ruim 80 jaar, een duidelijk bewijs van de grote kwaliteit van hun producten. De combinatie van kunststof en roestvrij staal maken van Amefa Eclat bestekset een stijlvol en duurzaam product. Amefa Eclat bestekset kunt u na gebruik zonder problemen in de vaatwasser zetten bij uw andere vuile vaat.

Amefa Eclat bestekset zwart

De producten van Amefa Eclat zijn verkrijgbaar als 24-delige bestekset in vele kleuren. De 24-delige zwarte bestekset is stijlvol en past bij elke tafelzetting. Niet zeker over het design, maar zoekt u wel een Amefa bestekset? Kijk eens bij Amefa Metropole, Amefa Austin, Amefa Helena of een van de vele andere Amefa producten. Deze zijn ook verkrijgbaar in grotere besteksets.

Amefa Eclat bestekset rood

Het Amefa Eclat bestekset rood is kleurig en elegant. Met dit bestek hebt u een opvallend bestek. Heeft u iever een andere kleur zoals blauw of grijs? Bij Cookinglife heeft u volop keuze. Daarnaast is elk onderdeel ook los verkrijgbaar. Denk aan een Amefa Eclat koffielepel,  vork of botermes. En voor de bbq zijn er de speciale Amefa Eclat steakmessen. Bestelt u bij Cookinglife? Dan profiteert u van de scherpste prijzen!
 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews