Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Amefa Baguette

Nieuwste producten:

12 producten:

Amefa Baguette

Met een breed assortiment biedt de serie Amefa Baguette een ruime keuze als het gaat om bestek. Als bedrijf met 80 jaar ervaring staat Amefa voor kwaliteit, origineel design en dat ziet u terug in de Amefa Baguette serie. Het bestek ligt goed in de hand en is zorgvuldig afgewerkt. Het materiaal is van duurzaam roestvrijstaal dat zonder problemen in de vaatwasmachine kan. Met Amefa Baguette hebt u een mooi en degelijk bestek in handen, dat in geen keuken misstaat.

Amefa Baguette bestek

Een gedekte tafel kan niet zonder mes, vork en lepel en de serie Amefa Baguette biedt deze gewone, maar onmisbare gereedschappen in ruime mate aan. Of u nu een hele bestekset wilt kopen of alleen uw bestaande bestek wilt aanvullen, met Amefa Baguette bestek zit u goed! Daarnaast heeft Amefa Baguette ook andere besteksoorten. Wat dacht u van:

Amefa Baguette 60 delig

Denkt u erover een hele bestekset aan te schaffen? Kijk dan eens naar onze Amefa Baguette 60 delig. Deze serie biedt naast messen, vorken en lepels ook nog andere handige onderdelen als een sauslepel, een groentelepel en een gebaksschep. Met 6 theelepels, koffielepels en gebaksvorkjes is Amefa Baguette 60 delig ook op de koffietafel te gebruiken! En voor alle onderdelen geldt: vaatwasserbestendig!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews