Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Amefa Kinderbestek

Nieuwste producten:

6 producten:

Amefa Kinderbestek

Speciaal voor de jongsten heeft Amefa een speciale serie ontwikkeld: het Amefa kinderbestek. Met Amefa kinderbestek geeft u uw kind een eigen bestekset  dat aan tafel niet gemist kan worden. Het is mooi versierd en praktisch tegelijk! Met de Amefa Kinderbestek serie geeft u uw kind iets bijzonders in handen!

Amefa Kinderbestekset

Een Amefa Kinderbestekset is een kwaliteitsproduct. Amefa kinderbestek is speciaal gemaakt zodat het veilig en makkelijk in gebruik is. De scherpe onderdelen van het bestek zijn afgerond zodat het kind zich niet bezeert aan het  mes of aan de punten van de vork. Een ander voordeel is dat Amefa kinderbestek gemaakt is van roestvrijstaal en ook geschikt is voor de vaatwasmachine.Amefa kinderbestekset is te krijgen in verschillende varianten. 

Amefa Kinderbestek Bear

Amefa Kinderbestek Bear is een populaire 3-delige of 4-delige kinderbestekset met een beer op het handvat. Een bijzondere versiering op het lemmet van het mes, de vork en de lepel! Net als alle Amefa kinderbestek is de bestekset afgestemd op het gebruik van de jonge gebruiker. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews