Koffielepel en Theelepel

Filter op:

Koffielepel en Theelepel

Koffielepels en theelepeltjes bestelt u eenvoudig online. Bij Cookinglife vindt u vele lepeltjes voor in uw kopje thee of koffie. 

Koffielepel

Een koffielepel is net iets anders dan een theelepel. Officieel heeft een koffielepel namelijk een langere steel dan een theelepel. Bij Cookinglife vind je koffielepels van het merk Amefa. Dit merk maakt bestek van hoge kwaliteit. Kies voor een sierlijke koffielepel met rond afgewerkte vormen of ga juist voor een strak en puntig design. Daarnaast kunt u kiezen voor hoogglans of juist matglans. Voor iedereen een passende koffielepel! 

Theelepel

Ook theelepels vindt u bij Cookinglife van vele verschillende collecties van onder andere het merk Amefa en BK. Heeft u een mooie theelepel gevonden? Klik dan eens op de collectienaam van de theelepel. U komt dan uit op een pagina met alle artikelen van dezelfde collectie in één overzicht. Handig wanneer u op zoek bent naar ander bijpassend bestek. 

Koffielepels en Theelepels kopen? 

Bij Cookinglife vindt u een ruime collectie aan koffielepeltjes en theelepeltjes. Ook kunt u kiezen voor een set met meerdere lepeltjes en profiteren van een voordelige setprijs. Bestel vandaag nog en u heeft uw bestelling binnen enkele dagen in huis.