Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Tafellepels

Nieuwste producten:

27 producten:

Tafellepels

Een lekker soepje, bakje yoghurt, kom muesli en meer eet je natuurlijk met een lepel. Als je vaak een lepel gebruikt, is het natuurlijk wel zo leuk om mooie lepels in huis te hebben. Bij Cookinglife heb je een ruime keus aan lepels en bijpassend ander bestek. Ben je op zoek naar een lepel in strak, hoekig design? Of wil je juist een sierlijke en rond afgewerkte lepel? Je vind het hier allemaal. Ook lepels met gekleurde, kunststof handvaten voor een vrolijk muesli ontbijt in de ochtend vind je op deze pagina. 

Eetlepels

Bij Cookinglife vind je veel kwaliteitslepels van het merk Amefa. Dit merk biedt vele collecties bestek aan waardoor er voor iedereen wel passend bestek te vinden is. Heb je een perfecte lepel gevonden? Klik op de collectienaam en vind alle bijpassende producten uit dezelfde collectie. 

Naast tafellepels hebben we ook likeurlepels en cocktaillepels in het lepel assortiment. Ben je op zoek naar groentelepels of aardappellepels? Deze vind je in de categorie opscheplepels. Lepels speciaal voor je amuses vind je in de categorie amuselepels

Koffielepel of theelepel nodig? Bezoek onze pagina thee- & koffielepels voor een ruim assortiment koffielepeltjes en theelepeltjes. 

Eetlepels kopen?

Bespaar tijd met het zoeken naar de perfecte lepel door te bestellen op Cookinglife. Hier vind je vele lepels in één overzicht. Je bestelt de lepels en ander bestek eenvoudig en snel. Binnen 1-3 werkdagen heb jij je bestek al in huis! 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews