Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maison Berger x Starck

24 producten

Maison Berger x Starck

Maison Berger Paris x Starck, een unieke zintuiglijke ervaring.

Voor zijn eerste samenwerking met Maison Berger stelde ontwerper Philippe Starck zich een laboratorium voor van objecten geïnspireerd door de intelligentie van de wetenschap en de emotie van parfum, dat teruggaat tot de oorsprong van het merk opgericht door apotheker Maurice Berger, uitvinder van de beroemde Berger-lamp.

Maison Berger Paris x Starck biedt een Berger-lamp aan, evenals een boeket en een elektrische diffuser. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 geuren - Peau de Soie, Peau de Pierre en Peau d'Ailleurs - ontworpen door Philippe Starck, geproduceerd door Maison Berger voor het huis.

Philippe Starck

Philippe Starck, met meer dan 10.000 creaties tot nu toe, heeft een missie, een visie: die creatie, in welke vorm dan ook, maakt het leven voor zoveel mogelijk mensen beter. Tegenwoordig is hij een van de meest visionaire en erkende makers op het hedendaagse internationale toneel.

Hij is inderdaad DE meest populaire ontwerper omdat hij een democratische benadering van het vakgebied claimt en zijn talent op alle gebieden inzet. Terwijl hij werkt aan projecten met betrekking tot technische bekwaamheid voor marine- of ruimtevaarttechniek, is zijn bekendheid vooral gebaseerd op zijn vermogen om alledaagse voorwerpen opnieuw uit te vinden met als doel design voor iedereen toegankelijk te maken.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews