Rauwe havermout schijnt beter voor je te zijn dan gekookte havermout. Nu heb ik vaak genoeg geprobeerd om als gezond ontbijt wat havermout te mixen met sojamelk, maar als je dat direct opeet zit er weinig smaak aan. Overnight Oats zijn een heel ander verhaal. Omdat je de havermout een nacht lang laat weken, is het een echte smaakbom de volgende ochtend en ook nog eens mega vullend. Fijn vind ik dat, zo’n gezond ontbijt.
Recept
Wanneer je havermout een nacht lang laat weken, is het een echte smaakbom de volgende ochtend en ook nog eens mega vullend. Heerlijk gezond en smaakvol ontbijt!
Gang | Ontbijt |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 1 portie |
Bereidingstijd | 5 min |
---|---|
Totaal | 5 min |
Eerder heb ik deze havermout met bosbessen al gepost. Ik weet niet of jullie die al geprobeerd hebben, maar dat is echt een traktatie voor de smaakpapillen. Nu is zelfs het allerlekkerste, leukste recept saai als je het iedere dag eet, dus vandaar deze nieuwe combinatie. Dames; chocolade. Enough said, dacht ik zo. Probeer ‘m uit!