Pannenset

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Pannenset

Of u nu kookt op gas, inductie of een keramische kookplaat, bij Cookinglife kunt u terecht voor een hoge kwaliteit pannenset voor de scherpste prijzen! U heeft in onze webwinkel de keuze uit verschillende sets van uiteenlopende groottes. Van steelpannen sets tot koekenpannensets, bij ons vind u vast die pannenset die u zoekt. Toch niet zoveel pannen nodig in een keer? Bij Cookinglife zit u ook goed voor diverse kookpannen of braadpannen van keramiek en gietijzer.

Pannenset keramisch

Zoekt u een krasvaste en milieuvriendelijke pannenset? Keramisch is dan een uitstekende keuze. De coating zorgt ervoor dat u uw eten op een hogere temperatuur en in korte tijd kunt bakken. Voordeel is ook nog dat u minder olie hoeft te gebruiken , uw eten zal niet aan de pan plakken. Daarnaast hebben we gevarieerde pannensets in onze webshop geschikt voor keramische kookplaten.

Pannenset BK

Als u graag pannen met een lange levensduur bestelt, is een pannenset van BK een uitstekende keuze. Hendrik Berk begon in 1851 in Kampen met pannen maken. Zijn bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd erkende onderneming. Zoekt u kookgerei van een betrouwbaar Nederlands merk? Dan is een pannenset van BK een absolute aanwinst in de keuken. Cookinglife heeft een groot aanbod aan BK pannen, die u snel en voordelig in huis heeft.

Pannenset inductie

Voor veilig en duurzaam koken hebben we altijd de juiste pannenset. Inductie is een manier van koken zonder vlam op een plaat met magneten. Tevens verbruikt het ook minder energie omdat alle warmte gelijk in de pan gaat en zal geen warmte produceren als er geen pan op uw inductiekookplaat staat. Kookte u eerst op gas? Dan kunt u beter een pannenset voor inductie aanschaffen bij ons in de webshop!

Pannenset kopen

U kunt eenvoudig en voordelig een nieuwe pannenset kopen bij Cookinglife. Naast pannensets hebben we ook grillpannen voor een aantrekkelijke bereiding van uw vlees of groenten. U vindt bij ons kwaliteitsmerken voor scherpe prijzen en u profiteert van een zeer snelle levering. Zo hoeft u niet lang te wachten om met uw pannen aan de slag te gaan en voor uw familie en/of vrienden een fantastisch feestmaal te bereiden! Wilt u een praktische pannenset kopen? Bij Cookinglife zit u goed!