Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Pastapannen

Wilt u een heerlijke pasta maken, die ook nog eens eenvoudig te bereiden is? Kies dan voor een pastapan van Cookinglife! De pastapan is een multifunctionele keukenhulp waarmee het maken van uw pasta’s een simpel karwei wordt. In ons assortiment vindt u diverse pastapannen met vergiet. 

Nieuwste producten:

5 producten:

Pastapannen

Pastapan

De keukenhulp waarmee het maken van uw pasta’s een simpel karwei wordt is toch wel de pastapan. Een pastapan heeft een uitneembaar inzet of vergiet en een passende deksel voor zowel de pan als voor het vergiet. Het voordeel van een pastapan is dat, na gebruik, het kookvocht niet weggegooid hoeft te worden. Bij aanschaf van een pastapan koopt u eigenlijk twee soorten keukengerei, aangezien de pan ook als soeppan kan worden gebruikt zonder de inzet, en de inzet kan als vergiet worden gebruikt zonder de pan.

Pastapan of Spaghettipan

Een pastapan wordt door sommige mensen ook wel een spaghettipan of aspergepan genoemd. Echter de spaghettipan is hoger en deze pan wordt ook wel gebruikt voor het bereiden van asperges. De pastapan is wat breder zodat er een grotere hoeveelheid van diverse soorten pasta’s in bereid kan worden. Vanwege de bredere vorm wordt de pastapan ook wel gebruikt als soeppan.

Pastapan met vergiet

Het voordeel van een pastapan met vergiet is dat u de pasta na het koken uit het water naar boven kunt trekken, waardoor u de pasta dus niet hoeft af te gieten. Op deze manier hoeft u het kookvocht niet weg te gooien maar kunt u dit ook opnieuw gebruiken bij grotere hoeveelheden of voor groente en andere ingrediënten.

Pastapan kopen?

De pastapan is dus een multifunctionele keukenhulp waarmee het maken van uw pasta’s een simpel karwei wordt. Bij Cookinglife vindt u pastapannen van de merken Cosy & Trendy en Houseware Imperial. Koop nu nog een pasta- of spaghettipan van roestvrij staal bij uw online kookwinkel.
 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews