Als je nog op zoek bent naar een lekker gerecht om op tafel te zetten tijdens de kerstdagen; zoek niet verder. Deze risotto met paddenstoelen, asperges en geitenkaas is absoluut een aanrader. Je kunt het grootste deel van de voorbereidingen ’s middags al doen, zodat je ’s avonds lekker relaxed aan tafel zit. De combinatie van paddestoelen, rode wijn en geitenkaas maken de risotto heerlijk romig en naar mijn mening is het een heel mooi kerstrecept!
Recept
Verras je gasten met een unieke combinatie van smaken
Gang | Hoofdgerecht, voorgerecht |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Porties | Voor 6-8 personen |
Bereidingstijd | 50 min |
---|---|
Totaal | 50 min |
Lijkt dit je een lekker recept, maar mis je eigenlijk een beetje vlees? Je kunt deze risotto ook prima als bijgerecht serveren bij een mals stuk biefstuk of lamsvlees. Dat combineert mooi met de smaak van rode wijn en geitenkaas.
Bij mij is het kerstmenu nog niet helemaal rond, maar ik vermoed dat deze risotto wel een plekje krijgt als voor- of hoofdgerecht. En zeg nou zelf, het ziet er toch prachtig uit met die paars gekleurde risotto?! Eet smakelijk!