Always leave room for dessert. Stressed is desserts spelled backwards. Life is short, eat dessert first. Er zijn niet voor niets zoveel leuke quotes te vinden over het dessert: iedereen is er toch gek op? En het leukste dessert vind ik toch wel een toetje wat ook een béétje makkelijk te maken. Het liefst al eerder op de dag. Als je eters krijgt, wil je toch ook gewoon tijd hebben om te kletsen. Dit heerlijke toetje, een trifle met slagroom, rood fruit en glutenvrije koekjes, maak je gewoon ’s middags en tover je ’s avonds zo uit de koelkast op tafel!
Recept
Een trifle is het ideale dessert wanneer je eters krijgt! Het ziet er mooi uit, smaakt heerlijk en is makkelijk voor te bereiden.
Gang | Nagerecht |
---|---|
Keuken | Engels |
Porties | 2 porties |
Bereidingstijd | 10 min |
---|---|
Totaal | 10 min |
Voor deze trifle met slagroom, rood fruit en kant en klare glutenvrije koekjes met een laagje chocolade. Yum! Dit is lekker makkelijk. De chocolade past ook weer perfect bij het fruit in dit toetje. Heb je wat meer tijd? Dan is het altijd lekker om zelf aan de bak te gaan. Bij Cookinglife Foodies hebben we ook nog een recept voor je om zelf glutenvrije chocoladekoeken te maken. En houd je nog wat koekjes over? Dan kun je die stiekem opsnoepen als je het dessert aan het maken bent. Koken moet beloond worden, toch? Haha!