Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Cosy & Trendy Turbolino

Nieuwste producten:

33 producten:

Cosy & Trendy Turbolino

Uw gerechten smaken nóg lekkerder wanneer ze gepresenteerd worden op het fraaie keramieken Turbolino servies van Cosy & Trendy. Turbolino is een bijzonder servies met een zachte aardetint aan de buitenkant en een uniek gekleurd patroon aan de binnenkant. 

Het servies van Cosy & Trendy is erg bijzonder omdat de binnenzijde van elk stuk servies zijn eigen identiteit heeft. De geverfde en gekleurde en strepen glinsteren in het licht en geven het serviesgoed een Mediterraanse uitstraling.

Turbolino serviesset

Kies voor één unieke schaal of verzamel een reeks in één tint. Gaat u liever voor een mix & match?  Combineer dan bekers, borden en kommen in diverse kleuren. 

Het Turbolino serviesgoed laat de verschillende zachte tinten goed combineren omdat de buitenzijde van het servies van gelijke kleur is, zodat het toch één geheel blijft.

Turbolino serviesgoed kopen

Nodig uw vrienden uit voor een etentje en verbluf hen met prachtig gepresenteerde maaltijd op het unieke serviesgoed van Turbolino.
Gebruik de platte borden voor de avondmaaltijd en de diepe borden voor soepen en pasta. En waarom ook niet élke ochtend genieten van muesli met yoghurt uit één van de unieke kommen van het Turbolino serviesgoed?

Maak uw collectie compleet met diverse kleuren:

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews