×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Vacumeermachine

24 producten

Vacumeermachine

Met een vacumeermachine is het weggooien van eten dat nog goed en eetbaar is verleden tijd! Het weggooien van uw eten is niet alleen zonde van het eten, maar ook voor de natuur en natuurlijk uw portemonnee.

Met een vacumeermachine kunt u voedsel vacuüm verpakken voor een langere houdbaarheid. Dit kunt u doen met kliekjes. Maar ook wanneer u een extra hoeveelheid voedsel hebt aangeschaft vanwege bijvoorbeeld een aanbieding.

Vacumeermachine thuis

Ook voor thuis is de vacumeermachine een echte must-have. U kunt bijvoorbeeld met de Bestron vacumeermachine hele maaltijden in porties verpakken. Erg handig wanneer u een druk schema hebt, want op deze manier is uw eigen gezonde kant-en-klare maaltijd op maat samengesteld en hoeft het alleen nog maar bereid te worden. Bij Cookinglife vindt u ook folie voor uw vacumeermachine om uw voedsel luchtdicht te verpakken.

Vacumeermachine horeca

In de horeca wordt er veel gebruik gemaakt van vacumeermachines. Het vacuüm verpakken van ingrediënten of maaltijden is een efficiënte manier om uzelf voor te breiden op een drukke avond. Groente, fruit, vlees, vis en aardappelen verpakt u eenvoudig in porties met de vacumeermachine. Op deze manier heeft u de juiste hoeveelheid verse ingrediënten altijd bij de hand.

Vacumeermachine kopen

In onze collectie vindt u vacumeermachines in verschillende maten en van diverse merken. Werkt u in een professionele keuken of wilt u regelmatig voedsel vacuüm verpakken? Dan is de Sirman vacumeermachine een ideale oplossing. Deze zijn er in twee maten en met of zonder afsnijmesje. Koop nu online een vacumeermachine in onze webwinkel en bespaar geld op lange termijn!
 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven