×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 42,90 31,92

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nog slechts 3 op voorraad.

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 42,90 31,92

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nog slechts 3 op voorraad.

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Slaschaal For Me

Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

42,90 31,92

Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

Afmetingen

Villeroy & Boch Slaschaal For Me

⌀ 38 cm

☗ 2.05 KG

↕︎ 5.218 L

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27395
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 11 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Diameter 38 cm
Inhoud 5.218 L
Gewicht 2.05 KG
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Productinformatie
Artikelnummer CL.27395
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

Villeroy & Boch Slaschaal For Me

Deze Villeroy & Boch Slaschaal For Me is te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld salades. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Slaschaal For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere schalen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Slaschaal For Me Ø 38 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook