Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Vondels

45 producten

Vondels

Laat je kerstboom er piekfijn uitzien met de kerstartikelen van Vondels. Dit merk heeft kerstballen en kerstboom decoraties waar je hart sneller van gaat kloppen. Kerstballen met glitters, printjes en felle kleuren. Maar ook kerstboom decoraties, in de meest bijzondere designs die je maar kunt bedenken. Een glitter pump of knalrode aardbei in je boom? Bij Vondels is niets te gek!
In 2015 kwamen de Nederlandse dames Yan en Loesje op het idee om moderne en unieke kerstartikelen te ontwerpen. Ze hadden altijd al een grote passie voor fashion, design en je raadt het al, kerst! Met de artikelen van Vondels doen ze er alles aan om jouw kerst nog plezieriger te maken. Dat de dames erg succesvol zijn, blijkt wel uit de populariteit van het merk. In een korte tijd zijn ze niet alleen in hun thuisstad Amsterdam, maar ook wereldwijd bekend. 

Vondels Kerstballen
Vind je kerst geen bal aan? Daar brengen de Vondels kerstballen en Vondels kerstboom decoraties verandering in! Er zijn allerlei soorten kerstballen waarmee jij je kerstboom kan laten schitteren. Vondels Kerstballen met glitters, printjes of felle kleuren. Of hang de meest bijzondere designs in je boom, het kan allemaal. Een sprankelende roze donut in je boom? Of ga je voor een Vondels kerstboom decoratie van Nijntje? Waarom ook niet?! Met de Vondels kerstballen kun jij je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Deze kleine musthaves bestaan uit hoogwaardig glas en worden met de mond geblazen. Het schilderen en decoreren is handwerk. Elk kerstartikel is dus een uniek meesterwerk. Laat je kerstboom daarom pieken met Vondels.

Terug naar boven