Cocktailglazen

Een overheerlijke, zelfgemaakte cocktail hoort geserveerd te worden in het juiste cocktailglas. Er zijn heel veel verschillende soorten cocktails en dus ook veel verschillende glazen, in alle soorten en maten. Om te bepalen welk glas voor welke cocktail geschikt is kun je jezelf de volgende vragen stellen. Is het bijvoorbeeld wel of geen bruisende cocktail? Dient er ijs bij te worden geserveerd? En de hoeveelheid siroop en alcohol en de opbouw van de cocktail spelen bij de keuze van het juiste cocktail glas tevens een belangrijke rol.

Bekijk ons assortiment cocktailglazen
Cocktailglazen

Borrel- en Likeurglazen

Wat past nu beter bij een sfeervol eind van de dag dan het drinken van een borreltje of kruidenbitter met vrienden of familie? Bij Cookinglife heeft elk borrelglas een uniek ontwerp. Van transparant glas met ingetogen strakke lijnen tot frivole, kleurrijke vodkaglazen. Gedestilleerde dranken worden meestal in borrelglazen geserveerd, maar dankzij ons exclusieve assortiment kun je ook prima de gebaande paden verlaten. 

Bekijk ons assortiment borrel- en likeurglazen
Borrel- en Likeurglazen

Grappaglazen

Grappaglazen zijn tulpvormige glazen, hoog op de voet. Deze zorgen ervoor dat de aroma’s van de Grappa op de juiste manier vrijkomen en worden behouden in het glas. Grappa is een van oorsprong Italiaans gedestilleerde drank, gemaakt van de restanten van de druiven tijdens het wijnmaakproces, en wordt veelal gedronken na de maaltijd, tijdens de koffie of het dessert. 

Bekijk ons assortiment Grappaglazen
Grappaglazen