Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Grappa Glazen

Nieuwste producten:

10 producten:

Grappa Glazen

Bent u zelf een echte Grappa liefhebber? Of wilt u na een heerlijk diner uw gasten voorzien van een traditionele grappa? Serveer deze dan in een daarvoor bestemd Grappa glas! Grappa is een van oorsprong Italiaans gedestilleerde drank, gemaakt van de restanten van de druiven tijdens het wijnmaakproces, en wordt veelal gedronken na de maaltijd, tijdens de koffie of het dessert. Om de aroma’s uitstekend tot hun recht te laten komen, is het serveren van Grappa in een speciaal en verfijnd Grappa glas van belang! Bekijk ons complete assortiment online en vindt uw perfecte Grappa glas naar keuze!

Grappa glazen zijn kleine tulpvormige glazen, die ervoor zorgen dat de aroma’s van de Grappa op de juiste manier vrijkomen en worden behouden in het glas. Zodat u deze tijdens het nippen rustig op u kan laten inwerken. Tevens is er verschil in het type Grappa en de juiste Grappa glazen. U kunt het beste witte grappa’s serveren in kleine tulpvormige Grappa glazen. Houtgerijpte stevige grappa’s kunnen het beste geserveerd worden in Grappa glazen met een bredere kelk.

In ons assortiment vindt u onder andere Grappa glazen van het topmerk Chef & Sommelier, die zijn vervaardigd uit Kwarx glas en zijn voorzien van een knik in het glas voor het gemakkelijk schenken. De scherpe drinkrand zorgt voor een aangename drinkbeleving! Wanneer u juist helemaal iets anders wilt, kunt u kiezen voor de Grappa Glazen van Bormioli, die bekend staan om hun verfijnde, moderne en eigentijdse uitstraling. Wat zullen uw gasten daarvan opkijken!

Grappa glazen kopen

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u Grappa glazen kopen uit onze prachtige collectie? Bestel vandaag nog uw Grappa glazen snel en eenvoudig online! Zodra uw bestelling is geplaatst, pakken wij met de grootste zorg de glazen in en sturen wij de grappa glazen naar het door u opgegeven adres, zodat de Grappa glazen in perfecte staat aankomen! Wanneer u vandaag nog bestelt, ontvangt u uw grappa glazen de volgende werkdag al in huis! Tevens kunt u  in onze webwinkel terecht voor prachtige likeurglazen, wijnglazen, cognac glazen  en meer! Hoge kwaliteit Grappa glazen kopen voor een zeer scherpe prijs? Cookinglife.nl!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews