Longdrinkglazen

Sprankelend frisse dranken komen tot hun recht in de longdrinkglazen van Cookinglife. In onze ruime collectie komen traditie en bijzonder design samen. Chef & Sommelier presenteert u sierlijke eenvoud met strakke lijnen in een klassiek langgerekt glas met een dikke bodem als tegenwicht. De glazen van dit merk versterken de smaakbeleving met onder andere wijnglazen voor zware en lichte wijnen.

Longdrinkglazen

Longdrinkglas

Met een simpele ingreep kun je zorgen voor een kleurrijke tafelschikking waar de levensvreugde van afspat. Zo hebben onze exclusieve LSA longdrinkglazen een speelse vormgeving. De design longdrinkglazen van LSA hebben een matglazen onderkant die naar boven transparant wordt . Ook kunt u kiezen voor een LSA longdrinkglas met vrolijke randen en lijnen, die u prachtig kunt presenteren met bijvoorbeeld muntblaadjes of een schijfje citroen. Traditionele Hollandse eenvoud kan ook stijlvol zijn, zoals Royal Leerdam laat zien. Het longdrinkglas heeft een omgekeerde trechter voor met een brede bodem en dikke onderrand.  Bij Cookinglife heeft u een ruime keuze!           

Longdrinkglazen winkel

Met Cookinglife geeft u eten en drinken een bijzondere plaats in uw leven. Zo vindt u bij ons naast een longdrinkglazen winkel een veelzijdig assortiment  pannensets, besteksets en prachtige karaffen! Of u nu plaats neemt aan de eettafel of uw salontafel, met onze longdrinkglazen winkel creëert u voor elke gelegenheid een bijzondere tafelschikking. Wanneer u bij Cookinglife bestelt betaalt u niet alleen veilig, maar profiteert u bovendien van een snelle levering!