×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Drankdispenser

16 producten

Drankdispenser

Heb jij een drankdispenser nodig voor dat feestje over een paar dagen? Doe dan je aankoop bij Cookinglife! In onze brede scala aan drankdispensers zit er zeker wel één tussen die bij jouw eisen past.  Drankdispensers zijn super handig om je gasten zichzelf te laten bedienen terwijl jij kunt dansen op de muziek. Nog een voordeel van een dispenser is dat het er ook nog leuk uitziet ook. Dispensers zijn ook erg makkelijk om mee te nemen naar de camping of een barbecue. Ben je op zoek naar een dispenser met een houder? Die hebben wij! Net zoals verscheidene drankdispensers met infuser, zonder infuser en uiteraard dispensers van vele verschillende maten. Al met al, genoeg redenen om een drankdispenser te kopen... bij Cookinglife!

Drankdispenser met Kraan

Ben je op zoek naar een drankdispenser met een kraan? Die hebben wij! Knoeien is verleden tijd want al onze drankdispensers hebben een handige kraan. Zo'n kraan zorgt ervoor dat jij handig de hoeveelheid drank kan afstellen op jouw bekertje. Hartstikke makkelijk natuurlijk! Beker onder de kraan, kraan open en kraan weer dicht. Een kraan is ook super tof voor als jij je dispenser wilt vullen met fruit. De kraan zorgt er dan voor dat jij alleen het drinken krijgt en het fruit erin blijft. De kraantjes zijn van vele verschillende materialen gemaakt zoals aluminium en plastic. Uiteraard nog steeds de beste kwaliteit!

Drankdispenser Houder

De houder van de drankdispensers zijn hartstikke handig en stevig. Op deze manier valt de dispenser niet zo gemakkelijk de tafel af. Net zoals de kraantjes verschilt het materiaal van de houders. Wij hebben producten met onder andere metalen frames en RVS frames. Ben jij op zoek naar een dispenser met een houder? Dat kan. Maar wij hebben ook losse houders voor de drankdispenser die jij al in huis hebt liggen. Dit is natuurlijk ook heel handig voor als je geen hele nieuwe dispenser wilt kopen. 

Drankdispenser Kopen

Dé accessoire voor dat aankomende tuinfeestje; een drankdispenser. Bij onze verschillende maten en vormen zit er zeker wel 1 bij die jij leuk vindt. Heb je toch geen drankdispenser gevonden die jij wilt kopen? Blijf dan op de hoogte voor nieuwe producten via onze Facebook, Instagram of Youtube pagina! Zo weet je wanneer wij nieuwe collecties of producten online hebben gezet. Heb je vragen over een product die jij misschien wilt kopen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of laat een vraag achter bij het product in kwestie. 

Terug naar boven