Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Herbruikbare Rietjes

18 producten

Herbruikbare Rietjes

Geniet op een stijlvolle en duurzame manier van ijskoffie, sapjes of andere dranken met herbruikbare rietjes. Ga voor herbruikbare rietjes van bijvoorbeeld RVS, siliconen of glas. Elk materiaal heeft zo z'n voordelen voor jou en het milieu. 

Siliconen Rietjes

Rietjes gemaakt van siliconen zijn multifunctioneel. Het rietje blijft op kamer tempratuur ook al is je drankje gloeiend heet. Een rietje van siliconen is dun genoeg om in je koffie to go beker te passen en flexibel genoeg om op te vouwen en in je tas mee te nemen! De siliconen rietjes van HIP reinig je eenvoudig onder de kraan, door ze te openen. 

RVS Rietjes

De metalen look van RVS rietjes geven je drankje een elegante uitstraling. Het materiaal gaat levenslang mee en is eenvoudig te reinigen met het bijgeleverd ragertje. RVS rietjes worden in tegenstelling van de siliconen wel warm. Rietjes gemaakt van RVS zijn verkrijgbaar in 2 vormen: recht en gebogen

Papieren Rietjes

Voor een feestelijke en vrolijke uitstraling kan je kiezen voor papieren rietjes. Deze zijn vergeleken met de plastic varianten duurzamer, maar worden nog steeds na één keer gebruik weggegooid. Papieren rietjes zijn in vrolijke kleuren en prints te verkrijgen en in grote getalen. 

Terug naar boven