Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Wham Cook

16 producten

Wham Cook

Wham Cook

Wham Cook staat bekent om zijn producten voor bakken en braden. Sinds 1999 maken Wham deze en ander producten voor in huis. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot Engelands grootste leverancier en marktleider in huishoudelijke artikelen. Wham Cook is onderdeel van het bedrijf Wham en is met name bekend door één product: de bakvormen. 

Wham Cook bakvormen

Het Engels merk Wham Cook biedt een hoogwaardig assortiment aan lekvrije bakvormen met en zonder een anti-aanbaklaag. De bakvormen zijn ontwikkeld om dezelfde kwaliteit baksels te kunnen creëren thuis als in een professionele bakkerij. De PushPan is een bakvorm die zij zelf hebben geproduceerd. Dankzij de losse bodem is het makkelijker je baksel uit de vorm te krijgen. De vormen kregen meer naamsbekendheid nadat ze gebruikt werden in het Engelse, en wereldwijd bekende programma 'The Great British Bake off'.

Wham Cook eenvoudig bakken voor beginners

De bakvormen van Wham Cook zijn handig in gebruik voor de beginnende bakker. De PushPan maakt het makkelijk de taarten en cakes uit de vormen te krijgen. De andere bakvormen hebben een erg goede anti-aanbaklaag waardoor de cakes perfect de vormen uit glijden. Hierdoor zijn de taarten en cakes altijd goed te decoreren. 

Wham Cook bakvormen Kopen

Cookinglife verkoopt een groot assortiment aan Wham Cook artikelen! Net begonnen met thuis bakken en wil je graag de Wham Cook PushPan aanschaffen? Bekijk de gehele collectie op onze website. Naast bakvormen van Wham Cook verkoopt Cookinglife nog veel meer bakvormen. Naast bakvormen verkopen wij nog veel meer bakspullen

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews