Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Wham Cook PushPan

26 producten

Wham Cook PushPan

De PushPan van Wham Cook is de ideale bakvorm voor alle thuisbakkers. Waar het met andere bakvormen soms erg lastig kan zijn om je bakwerk uit de vorm te krijgen, gaat dit met de PushPan van Wham Cook zeer gemakkelijk. De PushPan is anders geproduceerd: de bodem van de vorm kan namelijk naar boven gedrukt worden, waardoor je taart, cake of andere bakwerk zeer gemakkelijk loslaat zonder deze te beschadigen. De siliconen rand rondom de bodem zorgt ervoor dat deze lekvrij is.

Soorten PushPan

Wham Cook heeft ronde en vierkante bakvormen in allerlei verschillende maten. De diepte van de PushPan kent twee verschillende maten: diep en ondiep. Diepe bakvormen hebben een hoogte van 80 cm, de ondiepe zijn 40 cm hoog. Hierdoor zijn de bakvormen makkelijk te stapelen. De meeste PushPan bakvormen hebben geen antiaanbaklaag. Smeer ze daarom voor gebruik goed in met olie of boter. Er is een speciale non-stick collectie gemaakt voor iedereen die wel graag bakvormen met antiaanbaklaag gebruiken.

Wham PushPan kopen

De Wham Cook PushPan is ideaal voor alle thuisbakkers. De bakvormen zijn leuk om weg te geven als cadeau, maar ook om aan jezelf te geven. De Wham Cook PushPannen zijn er in verschillende vormen en maten. Bekijk het ruime assortiment. Benieuwd naar andere producten van Wham Cook? Bekijk het gehele assortiment. Andere bakspullen nodig? Cookinglife verkoopt alles voor het bakken van producten. 

Terug naar boven