Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Wusthof Aanzetstaal

3 producten

Wusthof Aanzetstaal

Of u nu topchef bent of een beginnende hobbykok, uw messen doen het best hun werk als ze vlijmscherp zijn. Met een Wusthof aanzetstaal of slijpstaaf kunt u er zelf voor zorgen dat uw messen in topconditie blijven. Een mes dat niet meer scherp is, zorgt niet alleen voor tijdrovend snijwerk, het vergroot ook de kans dat u zichzelf bezeert omdat u uitschiet. Bij Cookinglife vindt u verschillende aanzetstalen, maar ook een keramische slijpstaaf met een extreme hardheid.
Door het mes langs het mes te bewegen verwijdert het Wusthof aanzetstaal de grovere bramen van het mes en zet de kleine braampjes recht. De snijrand wordt op deze manier weer mooi scherp. Met de diamanten aanzetstaaf en de keramische slijpstaaf uit de Wusthof collectie slijpt u het mes en haalt u telkens een laagje van het mes. De diamanten variant is harder dan de keramische variant. Deze laatste is bovendien kwetsbaarder: bij een val beschadigt hij sneller De keramische slijpstaaf geeft een fijner, zachter resultaat dan het diamanten aanzetstaal. Voor de beste aanzetstalen en Wusthof messenslijpers kunt u natuurlijk bij Cookinglife terecht.

Wusthof aanzetstaal kopen

Wilt u wellicht een Wusthof aanzetstaal kopen? Dan maakt u een uitstekende keuze! Als messenfabrikant weet Wusthof uitstekend hoe messen onderhouden moeten worden. Wusthof maakt al meer dan 200 jaar hoogwaardige messen en heeft een grote schat aan ervaring, kennis en vakmanschap opgebouwd. Bij het Wusthof aanzetstaal kopen krijgt u dan ook een levenslange garantie!
Bij Cookinglife vindt u natuurlijk ook de messenseries van Wusthof, zoals het gerenommeerde Wusthof Classic. En ook Wusthof Gourmet, een leuke serie voor zowel beginnende als gevorderde koks vindt u bij ons terug. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk online!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10.187 reviews