Sets

Populaire producten

Sets

Een enorme keuze aan besteksets en messensets vindt u bij Cookinglife. Besteksets en Messensets van verschillende merken, zoals: Amefa, Homeij, Cosy & Trendy en Victorinox. Van complete messensets en handige messenslijpers tot losse koksmessen.

Besteksets online

Geen zin om al het servies bij elkaar te zoeken zodat het een set vormt? Gelukkig kan het een stuk eenvoudiger. U kunt bij Cookinglife kiezen uit vele verschillende besteksets waarmee uw bestek in één keer weer compleet is. Er zijn sets voor onder andere 4 personen en 6 personen. De sets zijn er van groot tot klein. Kies bijvoorbeeld voor een 24-Delige set met daarin alleen vorken, messen, lepels en theelepels of ga voor een uitgebreide set inclusief koffielepels, gebaksvorkjes, een aardappellepel en andere opscheplepels. Zo heeft u alles in één keer helemaal compleet. 

Voordelige Messensets  

Dankzij onze scherpe prijzen betaal je bij Cookinglife nooit teveel voor een messenset. We hebben meerdere sets in ons assortiment. Van handige messensets aan een magneetstrip tot messensets met zelfs een appelmesje, broodmes en vleesvork. 

Heeft u al een schilmesje, een koksmes, een gevogelteschaar, een broodmes, een vleesmes en een vismes? Koop ze allemaal tegelijk door te kiezen voor een uitgebreide messenset of een messenblok. 

Messenblokken kopen?

Met een messenblok heeft u alle handige messen voor elke klus binnen handbereik op het aanrecht staan. De messenblokken zijn leverbaar met houten blok, maar u kunt ook kiezen voor een stevige kunststof blok in een opvallende kleur, bijvoorbeeld groen, blauw of rood. Heeft u een zwarte keuken? Geen probleem! Een bijpassende zwarte messenset is zo gevonden op Cookinglife.

Bespaar uzelf tijd en moeite en kies gelijk voor een voordelige messenset en/of bestekset. Met deze sets kunt u in één keer al het bestek hebben dat u nodig heeft en hoeft u geen producten bij elkaar te zoeken. 

Ruime keuze aan besteksets en messensets? Cookinglife.nl!