Veel recepten voor cannelloni worden met ricotta en zalm klaargemaakt en ik wilde graag eens wat anders proberen. In plaats van een machtige hap, werd het dit prachtige bordje vol kleur! De smaken zijn puur; je proeft de zoete smaak van de tomaat en met de spinazie, pasta en kruiden is het echt een zomers gerecht.
Recept
Met dit recept heb je een prachtig bord vol kleur en een heerlijke Italiaanse maaltijd die voor de verandering eens niet super machtig is.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Porties | 2 personen |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 25 min |
Totaal | 40 min |
Daarnaast heb je maar een paar ingredienten nodig en dat vind ik altijd wel zo prettig. Niets erger dan dat je een recept tegenkomt met een receptenlijst waarvan je weet dat je helft daarna nooit meer gaat gebruiken. Makkelijk, snel en lekker dus, dit recept. Oh en glutenvrij natuurlijk ;-)!
Wist je trouwens dat de maand mei ‘Coeliac Awareness’ maand is? Door vrienden, familie en kennissen bekend te maken met glutenvrij eten, creër je samen meer begrip en aandacht voor een glutenallergie. En hopelijk komen er daardoor weer mogelijkheden voor glutenvrije eters, bijvoorbeeld in de supermarkt of bij restaurants!