Een frisse mocktail kan eigenlijk altijd, maar door een workshop over smaakcombinaties heb ik deze mocktail voor bij de borrel bedacht. Oude geitenkaas heeft een volle en lichtzoete smaak met knisperende rijpingskristallen. Je kunt ‘m daarom goed combineren met zowel zoete als hartige smaken. De frisse smaken en het lichte zuurtje in deze mocktail passen super bij de romige smaak van oude geitenkaas. Met een scheutje gin erdoor tover je dit drankje makkelijk om in een cocktail, voor een feestelijke avond.
Recept
Een ideaal drankje voor de borrel! Deze frisse cocktail past perfect bij oude geitenkaas.
Gang | Dranken |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 1 mocktail |
Bereidingstijd | 5 min |
---|---|
Totaal | 5 min |
Om het feest compleet te maken, maak je ook een bijpassende bruschetta met pesto, rucola en oude geitenkaas. Het recept voor dit lekkere hapje is met vlees, maar is net zo makkelijk vegetarisch te maken.